↑ Return to Palvelut ja prosessit

Print this Page

Zoho CRM

Zoho CRM

Yritykselle, joka tarvitsee asiakkuudenhallintajärjestelmän ominaisuuksia, mutta ei halua kamppailla teknisten haasteiden kanssa, Zoho CRM on täydellinen ratkaisu. Zoho CRM järjestelmän saat yrityksesi käyttöön muutamassa minuutissa. Tutustu rohkeasti.

Zoho CRM on ilmainen CRM enintään kolmelle käyttäjälle.

Aloita käyttö muutamassa minuutissa!

Lue linkin takaa löytyvä pikaopas (Huom! opas on englanninkielinen)

Katsele opetusvideoita Zoho CRM käyttöön

Miksi Zoho CRM?

HYÖDYT

1
Palkittu, täydellinen CRM järjestelmä. Zoho CRM tarjoaa kaikki moduulit ja työkalut mitä saatat tarvita pyörittääksesi omaa myyntiäsi ja markkinointiasi.
2
Erinomainen hinta-laatu-suhde. Zoho CRM ei ole pelkästään erinomainen CRM järjestelmä, vaan se on myös oikein hinnoteltu. Miltä kuulostaa… kolme (3) käyttäjää täysin ilmaiseksi? Ei siteitä, ei ostopakkoa, ei mikään testitunnus tai koeaika, se vaan nyt on ilmainen!
3
Ei pitkiä sopimuksia, maksa sitä mukaan kun käytät. Et ole sidottu pitkiin vuosisopimuksiin tai pitkiin irtisanomisaikoihin. Voit vapaasti valita maksatko kuukausittain, vuosineljänneksittäin tai vuosittain. Lopettaminen onnistuu milloin tahansa! Ilman selityksiä.
4
Kaikki on ulkoistettu. Kun valitset Zoho CRM:n, me teemme kaiken raskaan työn puolestasi. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin palvelimiin, ohjelmistoihin, lisensseihin, varmistujärjestelmiin, jne. Keskity vain myymään omia tuotteitasi ja palveluitasi jätä muut asiat meille.
5
Helppo ja monipuolinen kustomointi. Me ymmärrämme teidän tarpeenne kustomoida ja muokata palvelua vastaamaan omia erityistarpeitanne. Zohon “drag-and-drop” (raahaa ja pudota) tyyppinen kustomointi auttaa sinua saamaan asiat haluamallasi tavalla helposti ja nopeasti.
6
Se ei ole pelkästään CRM. Kun luot Zoho CRM tilin, saat pääsyn kaikkiin Zoho tuoteperheen järjestelmiin. Zoho tuoteperheestä löytyy kokonainen joukko yritystäsi tukevia palveluita – aina verkkolevytilasta ja web palavereista toisiin yritys tuotteisiin, kuten projektinhallinta, laskutus ja paljon muuta.

 

Rekisteröidy ja saat ilmaisen CRM-järjestelmän käyttöösi muutamassa minuutissa!

Katsele opetusvideoita Zoho CRM käyttöön

Zoho CRM järjestelmästä on tarjolla kolme erilaista versiota: ilmainen CRM (Free edition), Professional Edition ja Enterprise Edition

Tarkemmat erot versioden välillä löydät löydät täältä: CRM ominaisuudet

Zoho CRM on yhteensopiva Google Apps kirjautumisen kanssa ja CRM järjestelmässä on myös avoimet rajapinnat. Avoimet rajapinnat eli Zoho CRM API mahdollistaa Zoho CRM järjestelmän integroimisen osaksi yrityksen muita järjestelmiä ja prosesseja mm. RunMyProcess järjestelmän avulla.

 

Permanent link to this article: http://kohdiste.com/palvelut-ja-prosessit/zoho-crm/