↑ Return to Palvelut ja prosessit

Print this Page

PRaaS eli PRocess as a Service

KOHDISTE PRaaS ™

KOHDISTE PRaaS™ eli PRocess as a Service -palvelu  on ulkoistuspalveluiden seuraava vaihe. Palvelun avulla ulkoistetut tehtävät tai prosessit ovat seurattavissa ja ohjattavissa kuten omat sisäiset prosessisi.

PRaaS Process as a ServiceLuovu tekemisestä, mutta älä hallinnasta. Palvelussa ei osteta alustaa tai sovellusta vaan pelkästään tuloksia. Palvelu perustuu ajatukseen, jossa tietotekniikan avulla tuotettujen palveluiden tekniset ratkaisut häivytetään kokonaan pois yhtälöstä. Asiakas pystyy ostamaan ja maksamaan pelkästään tuloksista. Enää ei tarvitse miettiä teknistä toteutusta tai ohjelmisto versioita. Asiakas saa keskittyä hankinnoissa miettimään mitä tuotoksia tarvitsee ja mitä hänellä on tarjota niiden aikaan saamiseksi. Kohdiste PraaS ™ palvelu on mahdollista hankkia ilman minkäänlaista tietoteknistä osaamista tai omaa tukihenkilöstöä.

Palvelun  avulla voidaan hoitaa yksittäistä tehtäviä ja vaiheita, jotka aikaisemmin vaativat paljon manuaalista työtä tai voit ulkoistaa kokonaisia prosesseja.

KOHDISTE PRaaS ™ palvelun keskeisimmät ominaisuudet:

•Ajetaan prosessia asiakkaan puolesta

•Ei ulkoisteta tekemistä vaan ostetaan tuloksia

•Ei ohjelmistoja, ei asennuksia, ei rautaa!

•Yksinkertainen ja helppo tapa siirtyä prosessiajatteluun ja prosessiseurantaan

•Kiinteä hinta sovituista tuloksista

 

Kysy lisää sopisiko PRaaS teidän organisaatioonne.


Permanent link to this article: http://kohdiste.com/palvelut-ja-prosessit/praas/