↑ Return to Palvelut ja prosessit

Print this Page

Google Apps

Google Apps

Luotettavat ja turvalliset verkkosovellukset missä tahansa työskenteletkin

Google-sovellukset vähentävät IT-kustannuksia ja tehostavat työntekoa. Google Apps hallinta ja palveluiden tehokas käyttöönotto vaatii kuitenkin osaamista. Maksimoi saatava hyöty noudattamalla parhaita käytäntöjä.

Google Apps sovellukset eivät pelkästään korvaa olemassa olevia toimistosovelluksia, vaan voit lisäksi ohjata ja luoda tehokkaita työkulkuja Google Appsin ja RunMyProcessin avulla. Yhdistämällä Google Appsin ja prosessiautomatisoinnin saat vihdoinkin käyttöösi työkalut, jotka mahdollistavat mielesesi toimintatapojen toteutuksen. Kysy ja kerromme lisää. 

Kohdiste tarjoaa monipuolista Google Apps halintaa, koulutusta ja konsultointia. Tavoitteleeko yrityksesi tehokkuutta ja toimintavarmuutta IT-palveluista vai pelkästään säästöjä? Nyt on tarjolla molempia samanaikaisesti. Jos yrityksesi on valmis kuulemaan uudesta tavasta kehittää IT-ympäristöä ja tuoda tutut työkalut ja toimintatavat käyttäjille, mutta ainostaan murto-osalla totutuista kustannuksista, ole rohkeasti yhteydessä.

Kysy lisää myös Google Apps koulutuksista. 

info@kohdiste.fi

Yhteydenottolomake

Gmail yrityksille

 

25 gigatavun tallennustila, vähemmän roskapostia, 99,9 %:n käyttöaikatakuu ja parannettu sähköpostin suojaus.

Google-kalenteri

Sisällönhallinta, aikataulujen määrittäminen, jaetut verkkokalenterit ja mobiilikalentereiden synkronointi.

Google-dokumentit

Asiakirjat, laskentataulukot ja esitykset. Työskentele verkossa ilman liitetiedostoja.

Google-ryhmät

Käyttäjien luomat ryhmät mahdollistavat sähköpostilistat, sisällön jakamisen, ja haettavissa olevat arkistot.

Google-sivustot

Suojatut verkkosivut intranetiin ja tiimien hallinnoimiin sivustoihin ilman koodausta.

KOHDISTE tarjoaa nyt myös Gladinet tuotteita helpottamaan Google Apps käyttöä omalta työpöydältä. Gladinet mahdollistaa tiedostojen tallentamisen suoraan Google Docsiin kuten tavalliselle verkkolevylle. Samoin kansioiden ja tiedostojen hallinta on jatkossa helpompaa ja nopeampaa, koska se on mahdollista tehdä omalta koneelta. Lataa Gladinet omalle koneellesi oheisesta linkistä: Google Apps omalle koneelle (Anna kuponki koodiksi KOHDINPW46 niin saat 10% alennusta tilauksestasi. Isommat lisenssimäärät kannattaa ollaa yhteydessä suoraan meihin: info@kohdiste.fi

Permanent link to this article: http://kohdiste.com/palvelut-ja-prosessit/google-apps/