Print this Page

Palvelut ja prosessit

Tuotteet ja Palvelut

Valitse mielesi palvelu tai tuote ja kerromme siitä mielellämme lisää.

Valitse kiinnosta palvelu

Zoho CRM

Kuvaus: Täysiverinen CRM-järjestelmä palveluna. Kolmelle käyttäjälle ilmainen. Kaikki tehokkaan asiakashallinnan työkalut nopeasti yrityksen käyttöön.

Google Apps

Kuvaus: Kaikki mitä yrityksesti tarvitsee IT-ympäristöltä ja vielä paljon enemmän edullisemmin ja helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

Kohdiste Prosessikohdistus ™

Kuvaus: Kohdiste Prosessikohdistus™ on kiinteähintainen ja kiinteäkestoinen prosessin mallinnusprojekti. Prosessikohdistuksen avulla on mahdollista saada nopealla ja tehokkaalla tavalla organisaatio toimimaan tavoitteiden mukaisesti.

Kohdiste Pilvimallinnus ™

Kuvaus: Kohdiste Pilvimallinnus™ tarkoittaa luodun prosessin mallintamista ja automatisointia ulkopuolisille palveluntarjoajille pilveen.

Kohdiste PraaS ™

Kuvaus: Kohdiste PraaS™ eli Process as a Service. Process as a Service on ulkoistuspalveluiden seuraava vaihe. PraaSissa ei osteta palvelua, sovellusta vaan pelkästään tuloksia.

RunMyProcess

Kuvaus: RunMyProcess alusta toimii avaimena kaikkiin IT ja prosessin kehitysprojekteihin, jotka toteutetaan pilveen. Sovelluksia, liiketoiminnanprosesseja ja palveluita hallitaan ja luodaan ainutlaatuisessa teknologisessa ympäristössä. Kaikkea mitä olet aina toivonut, mutta yritykselläsi ei ole aikaisemmin ollut siihen varaa.

Permanent link to this article: http://kohdiste.com/palvelut-ja-prosessit/

Zoho CRM

Zoho CRM Yritykselle, joka tarvitsee asiakkuudenhallintajärjestelmän ominaisuuksia, mutta ei halua kamppailla teknisten haasteiden kanssa, Zoho CRM on täydellinen ratkaisu. Zoho CRM järjestelmän saat yrityksesi käyttöön muutamassa minuutissa. Tutustu rohkeasti. Zoho CRM on ilmainen CRM enintään kolmelle käyttäjälle. Aloita käyttö muutamassa minuutissa! Lue linkin takaa löytyvä pikaopas (Huom! opas on englanninkielinen) Katsele opetusvideoita Zoho CRM käyttöön Miksi …

View page »

Google Apps

Google Apps Luotettavat ja turvalliset verkkosovellukset missä tahansa työskenteletkin Google-sovellukset vähentävät IT-kustannuksia ja tehostavat työntekoa. Google Apps hallinta ja palveluiden tehokas käyttöönotto vaatii kuitenkin osaamista. Maksimoi saatava hyöty noudattamalla parhaita käytäntöjä. Google Apps sovellukset eivät pelkästään korvaa olemassa olevia toimistosovelluksia, vaan voit lisäksi ohjata ja luoda tehokkaita työkulkuja Google Appsin ja RunMyProcessin avulla. Yhdistämällä Google …

View page »

Prosessikohdistus

KOHDISTE Prosessikohdistus ™ Mikä on se tehtävä tai prosessi, jota mietit ensimmäisenä herätessäsi tai viimeisenä ennen kuin nukahdat? Jos se on prosessi, jossa on jotain pielessä, niin nyt olet vain viikon päässä ratkaisusta. Prosessikohdistus on kiinteähintainen ja kiinteäkestoinen prosessin mallinnusprojekti. Prosessikohdistuksen avulla on mahdollista saada nopealla ja tehokkaalla tavalla organisaatio toimimaan tavoitteiden mukaisesti. Voisit toki …

View page »

Palvelut pilvestä

Pilvimallinnus

Kohdiste Pilvimallinnus ™ Pilvimallinnus ™ tarkoittaa käytössä olevan ja kohdistetun prosessin mallintamista ja automatisointia ulkopuolisille palveluntarjoajille. Pilvimallinnuksen avulla saadaan prosessin tuomat säästöt ja tavoitteet realisoitumaan. Prosessiautomatisointi •Valitaan oikeat sovellukset ja tietolähteet •Mallinnetaan kohdistettu prosessi “RunMyProcess” -prosessinhallintaympäristöön •Automatisoidaan mahdolliset vaiheet •Suunnitellaan jatkotoimenpiteet automatisoinnille •Seurataan prosessia suorana!      

View page »

PRaaS Process as a Service

PRaaS eli PRocess as a Service

KOHDISTE PRaaS ™ KOHDISTE PRaaS™ eli PRocess as a Service -palvelu  on ulkoistuspalveluiden seuraava vaihe. Palvelun avulla ulkoistetut tehtävät tai prosessit ovat seurattavissa ja ohjattavissa kuten omat sisäiset prosessisi. Luovu tekemisestä, mutta älä hallinnasta. Palvelussa ei osteta alustaa tai sovellusta vaan pelkästään tuloksia. Palvelu perustuu ajatukseen, jossa tietotekniikan avulla tuotettujen palveluiden tekniset ratkaisut häivytetään kokonaan …

View page »