Apr 12

Print this Post

Kohdiste saa pian uudet kotisivut

Kohdiste on siirtymässä käyttämään uusia kotisivuja. Kotisivut on toteutettu WordPress alustalle. Syy muutokseen oli WordPressin monipuoliset ominaisuudet sekä niiden maksuttomuus. Anna palautetta ja kerro mitä mieltä olet uusista kotisivuistamme. Kotisivut valmistuvat ja julkaistaan lopullisesti huhtikuun aikana, mutta voit jo nyt antaa niistä palautetta.

Uusilla kotisivuilla tavoitellaan parampaa päivitettävyyttä, kustannus säästöjä sekä joustavuutta palvelun tarjoajien valinnassa. Mikäli halut kuulla lisää WordPress alustan ominaisuuksista, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Permanent link to this article: http://kohdiste.com/2013/04/12/kohdiste-saa-pian-uudet-kotisivut/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *